Skip to main content

Stort grattis till ditt cirkulära företag! Hur startade allt?

Tack för gratulationerna! Feståterbruket föddes under sommaren 2023 ur en personlig upplevelse när jag ansvarade för dekorationen vid en väns bröllop. Utmaningarna med att både hitta och köpa begagnade festartiklar på existerande marknadsplatser inspirerade mig, min syster Paulina och min kusin Veronica att lansera Feståterbruket hösten 2023.

Vår ambition är att förenkla för människor att engagera sig i cirkulär konsumtion genom att tillhandahålla en lättanvänd plattform för både inlämning och köp av begagnade festartiklar och dekorationer. Vi erbjuder kommissionsbaserad försäljning vilket innebär att vi delar intäkterna med inlämnande kund där 60% går till oss och 40% till den inlämnande kunden.

När tycker du att täbyborna kan använda sig av er?

Vår tjänst riktar sig till alla som vill fira hållbart, oavsett om det är föräldrar som planerar en temafest för sina barn med motiv som Paw Patrol eller Frost, studenter, brudpar, födelsedagsfiranden, baby showers, högtider, eller vänner som anordnar en maskerad.

Vad drömmer du om för ditt bolag?

Vår vision är att erbjuda ett lokalt och miljövänligt alternativ till storskalig e-handel och bidra till en mer hållbar festkultur. För Täbyborna erbjuder vi möjligheten att boka tid för att hämta sina artiklar direkt från oss för att spara på fraktkostnader och stödja lokal handel.

Vad är viktigast för dig just nu?

Just nu ligger vårt fokus på att utöka vårt sortiment i webbshoppen genom att locka till oss fler inlämnande kunder och sprida budskapet om vår verksamhet. Vi uppmuntrar även till att tänka kreativt och se potentialen i det som redan finns hemma för att användas i festliga sammanhang. Sist men inte minst så är vår framtidsvision att öppna en fysisk butik i Täby för att fortsätta främja en cirkulär modell där Feståterbruket blir det självklara valet för återanvändning och inlämning av festartiklar och dekorationer.

Heja heja säger vi från EHT! Stort lycka till och vi ser fram emot att följa och stödja er framöver!