Skip to main content

Vilken kväll det blev! Det var fullt hus igår när vi firade vårt nätverk som nu drivit på klimatomställningen i Täby i 5 år och – så lanserade vi även vår alldeles nybildade förening!

 

TACK till alla er som stöttat, likat, delat, diskuterat och engagerat er! Det är tack vare er vi nu kan ta det här steget. Ni gör skillnad!

Under kvällen fick vi inspiration av våra fantastiska hållbarhetsprofiler i kommunen – som på olika sätt visar att omställning är fullt möjlig! Tack till er alla talare som bidrog, vi hoppas se mycket mer av varandra framöver. Så – nu välkomnar vi alltså er ALLA med anknytning till Täby att bli medlemmar i vår förening! Då stödjer du vår lokala klimatomställning, får vårt nyhetsbrev om det senaste inom klimat i vår kommun, är varmt välkommen att engagera dig!
Vad är EHT? Ett hållbart Täby är en partipolitiskt obunden förening som driver på klimatomställningen med inspiration, samverkan och gemenskap! Vi anordnar aktiviteter inom våra fyra fokusområden Cirkulär konsumtion, Natur och miljö, Hållbara transporter och Politik och påverkan.

Så här blir du medlem i EHT!

1. Fyll i medlemsformuläret på denna länk
2. Betala medlemsavgiften på 150 kr till vårt Bankgiro nr: 470-7311

Stort tack för ditt stöd och TACK för en underbar kväll igår! Jag somnade med varmt hjärta.

/ Ullis

Kan vara en bild av 4 personer och dryck